Bel ons vandaag 074 – 278 29 92 | info@tbh.nl
Search
Close this search box.

Amsbeck Maschinentechnik – gevestigd in Everswinkel – Duitsland

Amsbeck Maschinentechnik. Met hun eigen ontwikkeling, productie en verkoop bieden zij u korte afstanden, snelle beslissingen en maximale flexibiliteit voor uw taak.

Amsbeck Maschinentechnik GmbH is een familiebedrijf en een van de toonaangevende internationale fabrikanten van op maat gemaakte aandrijfoplossingen op het gebied van centrifugaalkoppelingen, centrifugaalremmen, schakelbare koppelingen en op- en flensgemonteerde tandwielen.

Naast de bekende producten werken zij graag een oplossing uit op maat van uw wensen op het gebied van aandrijftechniek.

Centrifugaalkoppelingen en centrifugaalremmen zijn sinds 1982 kenmerkend voor de knowhow van Amsbeck Maschinentechnik GmbH en de hoeksteen van het succes. In de loop der jaren kwamen daar andere producten bij zoals slip-on en flensgemonteerde tandwielkasten en hydraulisch schakelbare koppelingen. Dankzij jarenlange knowhow hebben zij zich ontwikkeld tot een competent aanspreekpunt voor klantspecifieke totaaloplossingen in de aandrijftechniek. Door eigen ontwikkeling, productie en verkoop op onze locatie in Everswinkel, in het hart van het Münsterland, bieden zij de klanten korte afstanden, snelle beslissingen en maximale flexibiliteit voor hun taken.
De toepassingsgebieden van de producten zijn zeer divers, ze worden gebruikt in bouwmachines, transportkoelsystemen, pompsystemen, blowers, compressoren, bosbouwmachines, landbouw-, tuin- en landschapsapparatuurtechniek en karting.

Amsbeck Maschinentechnik GmbH levert kwaliteit! Hun kwaliteitsmanagement is sinds 1995 regelmatig gecertificeerd door TÜV Rheinland volgens DIN EN ISO 9001.

Centrifugaal koppeling met elastische koppeling
Centrifugaal koppeling met gatenpatroon 
Centrifugaal koppeling met hoog-elastische koppeling
Centrifugaal koppeling met kettingwiel
Centrifugaal koppeling met regelschijf
Centrifugaal koppeling met riemenspanner
Centrifugaal koppeling voor riemaandrijving
Centrifugaal koppeling zonder behuizing
Centrifugaal remmen

logo amsbeck
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?